stiri
  CANAH sustine miscarea si viata sanatoasa

9 Iunie 2017

Participantii la competitiile Romanian Corporate Sports vor avea ocazia sa se energizeze cu produse eco vegane 
 
CANAH, cel mai important procesator de seminte de canepa din Europa, s-a alaturat in acest an sistemului Romanian Corporate Sports, coordonat de MPG. Reprezentantii companiei CANAH considera ca sportul si alimentatia echilibrata sunt elemente esentiale ale stilului de viata modern. 
 
Produsele din seminte de canepa reprezinta surse naturale de nutrienti esentiali, ideale pentru sportivi: proteina completa, acizi grasi polinesaturati Omega 6 si Omega 3, fibre, vitamine si minerale. Acestea sunt o excelenta sursa de proteina vegetala, alternativa la cele din alimentele de origine animala, gen carne, lapte, oua. Datorita calitatilor ei, proteina din semintele de canepa isi gaseste perfect locul in dietele vegetariana, vegana si raw-vegana. Spre deosebire de proteinele din alte surse, proteina de canepa este usor de digerat, non-alergica si nu contine fitoestrogeni, fiind excelenta pentru intretinerea, regenerarea si cresterea masei musculare.
 
In cadrul competitiilor de baschet, tenis de camp si tenis de masa - Romanian Corporate Sports, participantii vor beneficia de energie suplimentara datorita batoanelor eco vegane, cu diferite arome, dar si de premii in produse oferite de CANAH.
 
Cu o experienta de 10 ani, CANAH International este singurul procesator integrat de seminte de canepa din Europa. Calitatea deosebita a produselor CANAH este certificata de TUV Germania, prin ISO 22000:2005 si de OK Kosher. CANAH pune la dispozitia consumatorilor gama Hemp Essentials in doua variante: produse ecologice si conventionale, precum seminte decorticate de canepa, ulei de canepa presat la rece, pudra proteica, fibre si faina de canepa, si o gama variata de batoane ecologice din canepa, disponibile in magazine si online, pe www.canah.ro. Produsele CANAH din seminte de canepa nu contin zahar adaugat, conservanti sau aditivi alimentari. Produsele sunt din ingrediente nemodificate genetic si sunt potrivite si pentru persoanele care au intoleranta la lactoza sau gluten.  
 
Va asteptam in teren sa va energizati cu produse naturale!