stiri
  CETELEM si FARMEXIM, in finala Ligii 1

31 Mai 2017

INTERBRANDS M&D si LUCA WAY joaca pentru locul 3
 
Intr-una din semifinalele Ligii 1, INTERBRANDS M&D intalnea CETELEM, intr-un meci ce se anunta foarte echilibrat. Asa a si fost insa, pentru ca jocul era unul eliminatoriu, una din echipe trebuia sa avanseze in semifinale. Ambele echipe s-au aparat foarte bine, astfel ca atacurile au fost sterile. Meciul s-a decis la o faza care nu anunta nimic, insa Stefanel Mitroi a profitat de singurul moment de slabiciune in apararea INTERBRANDS si a marcat, in minutul 26. INTERBRANDS a avut ulterior o ocazie imensa in ultimele minute de joc, insa aparatorii CETELEM au respins in extremis de pe linia portii. A ramas 1-0 pentru CETELEM, echipa ce avanseaza in finala Ligii 1.
 
In cealalta semifinala FARMEXIM a dominat o echipa LUCA WAY hotarata sa faca fata unui adversar incomod si extrem de valoros. LUCA WAY s-a aparat frumos, insa angrenajul rodat al FARMEXIM a gasit resurse pentru a penetra de 3 ori defensiva adversa. Au marcat Ionut Dumitrache, de doua ori si Dan Teogas, o data, meciul incheindu-se 3-0 pentru FARMEXIM.
 
Ca urmare a acestor rezultate in finala se vor reintalni CETELEM si FARMEXIM, dupa ce, in etapa 1 a grupelor Ligii 1, FARMEXIM s-a impus cu 2-1. Finala mica va aduce fata in fata echipele INTERBRANDS M&D si LUCA WAY, care se vor lupta pentru ultimul loc pe podium.
 
Tot in Liga 1, XfactorApp a incheiat pe locul 5, dupa 3-0 cu ENGIE Romania, iar SECOM s-a clasat pe 7, dupa victoria cu 3-2 in fata echipei BLUE POINT.