stiri
  FARMEXIM, din nou campioana de Liga 1

9 Iunie 2017

CETELEM a jucat admirabil, insa a cedat in prelungiri
 
 
Pe 8 iunie am avut parte de o finala superba a Ligii 1 la Editia de primavara 2017 a Romanian Corporate Sports – Fotbal, protagoniste fiind echipele FARMEXIM si CETELEM. Spectacolul din teren a fost gustat la maximum de suporterii de pe margine, care au trait la cote maxime fiecare faza construita de actorii din teren. Ocaziile de poarta, mai ales ca au fost destul de rare, erau intampinate cu entuziasm de suporterii echipei aflata in atac, pe cand fanii adversi abia rezistau, de emotie, sa se uite la fazele respective. 
Meciul putea fi decis in favoarea FARMEXIM sau CETELEM fara ca cealata echipa sa pretinda ca ar fi meritat titlul.
 
A fost 0-0 la finalul timpului regulamentar, iar de aici a fost clar ca echipa mai lucida va castiga. Iar dupa cinci minute de prelungiri, Constantin Neagu a marcat pentru 1-0 in dreptul echipei FARMEXIM. Singura sansa a CETELEM era sa atace, ceea ce a si facut. Insa tocmai dintr-un atac al CETELEM a rezultat un contraatac al FARMEXIM, finalizat cu gol al lui Radu Radulescu in minutul 10 de prelungiri. Astfel, dupa scorul alb din timpul regulamentar, FARMEXIM a incheiat cu 2-0 in timpul suplimentar de joc. In urma acestui rezultat FARMEXIM isi trece in palmares al doilea titlu consecutiv de campioana si promite ca se va mentine la acest nivel si la editiile viitoare.
 
In finala mica a Ligii 1 INTERBRANDS M&D a invins LUCA WAY cu 6-2 si a terminat pe 3, clasamentul final al primelor 4 echipe din Liga 1 fiind urmatorul:
 
Locul 1: FARMEXIM;
Locul 2: CETELEM;
Locul 3: INTERBRANDS M&D;
Locul 4: LUCA WAY.