stiri
  Finala pentru sanatate, in Liga 2

31 Mai 2017

SANADOR intalneste REGINA MARIA in ultimul act
 
Seara semifinalelor a fost una interesanta in Liga 2. SIVECO Romania intalnea SANADOR si pornea ca favorita, insa cei de la SANADOR au blocat surprinzator de bine atacurile SIVECO si, gratie si unui autogol, au reusit sa se impuna cu 2-1, la finalul unui meci abordat cu prudenta de catre ambele echipe.
 
In cealalta semifinala, REGINA MARIA a primit o replica foarte consistenta de la BIGSTEP, insa pana la urma a reusit sa se impuna cu 2-1, golurile fiind reusite de Claudiu Rotaru si Marjan Macoemk (pentru REGINA MARIA), respectiv Catalin Maita (pentru BIGSTEP).
Ca urmare a acestor rezultate in finala se vor reintalni SANADOR si REGINA MARIA, doi dintre jucatorii importanti de pe piata nationala a retelelor private de sanatate. Finala mica va aduce fata in fata echipele SIVECO si BIGSTEP, care se vor lupta pentru ultimul loc pe podium.
 
Tot in Liga 2, ROMATSA-R.A. a incheiat pe locul 5, dupa 3-0 cu AMGEN, iar RTPR and Allen & Overy s-a clasat pe 7, dupa victoria cu 3-2 in fata echipei CMS Cameron McKenna.