stiri
  In Liga 2 lucrurile sunt aproape clare

19 Mai 2017

SIVECO, BIGSTEP si REGINA MARIA sunt in semifinale
 
Pe 18 mai s-a disputat etapa a 2-a a Ligii 2, iar rezultatele au clarificat, in mare masura, situatia echipelor calificate in semifinale.
Cel mai echilibrat meci a fost cel din Grupa A, dintre BIGSTEP si AMGEN, ambele echipe dorindu-si cu ardoare accesul in Faza finala a competitiei. BIGSTEP a deschis scorul prin Cristian Balea, in minutul 2, Marin Catalin Vasile a marit avantajul, in minutul 8, iar Ionut Calofir a dus scorul la 3-0 pentru BIGSTEP, prin golul sau din minutul 12. In minutul 16 Gabor Sztaniszlav a redus din diferenta pentru AMGEN, iar in minutul 22 Petrica Militaru a marcat, tot pentru AMGEN, apropiindu-si echipa de un scor egal. Marin Vasile a inscris insa pentru 4-2, in contul BIGSTEP, iar Vlad Cotenescu a mai dat ceva sperante echipei AMGEN, prin golul sau din minutul 33. S-a incheiat insa 4-3 pentru BIGSTEP, rezultat care transeaza lupta pentru calificare in Grupa A din Liga 2.
 
Tot in A, SIVECO Romania si-a asigurat cele 6 puncte necesare pentru calificare, dupa 3-0 cu RTPR and Allen & Overy.
 
In grupa B REGINA MARIA a invins-o pe rivala SANADOR cu 5-0 si s-a calificat, iar ROMATSA-R.A. a trecut, cu 5-1, de CMS CAMERON McKENNA si mai are ceva sperante de calificare in semifinale.
 
Etapa urmatoare, programata in 25 mai, va fi decisiva, mai ales pentru stabilirea incrucisarilor din semifinalele Ligii 2