istoric
Primavara 2013
editia anterioara
22 Martie 2013 - 6 Septembrie 2013
editia urmatoare
Picatura chinezeasca

Tortura aplicata de VTM in finala

Una dintre cele mai frumoase finale din istoria Romanian Corporate Sports, de la Derby Arena pana azi, a avut loc duminica, 16 iunie, in Liga I, intre VODAFONE Romania si VULPOI & TOADER Management.
Daca VODAFONE Romania era o obisnuita a finalelor, VTM ajungea in premiera in ultimul act, insa isi pregatise timp de patru editii intrarea in "meciul meciurilor", iar asta s-a observat atat in sferturi, cat si in semifinale, planul desavarsindu-se in ultima reprezentatie.
Primul sfert de ora a fost unul de tatonare, ambele echipe punand accentul mai ales pe marcajul strict la adversar, ofensiva fiind lasata in plan secund. Abia in minutul 17, picatura chinezeasca a cazut pentru prima data, autorul fiind, evident, "Chinez" (Lucian Draghici), vedeta din lotul contabililor. Au urmat uralele de incurajare ale galeriei VTM, condimentate si de cateva petarde, care aveau probabil rolul de a-i distrage pe cei de la VODAFONE Romania. Efectul a fost insa invers, raspunsul VODAFONE venind prompt si surprinzator pentru VTM, insa oarecum logic, judecand dupa valoarea adversarului. Gol, Gabi Neata, in minutul 31, apoi Catalin-Eduard Vasile, in minutul 32, VODAFONE preluand conducerea cu 2-1 si dand impresia ca, in sfarsit, are forta sa-si adjudece primul trofeu de campioana din istoria participarilor la Romanian Corporate Sports. Bucuria n-a durat insa decat un minut, Chinez catapultand balonul in vinclul portii adverse si turnand astfel a doua picatura de plumb in ghetele celor de la VODAFONE Romania, in minutul 33. A treia reusita pentru golgheterul echipei VTM a venit in minutul 35. Apoi, "vulpoii" au pus "cortul", cum ii place lui Marcel Vulpoi sa spuna, jucatorii de la VODAFONE Romania nemaireusind sa combine in jumatatea adversarilor si incercand steril poarta, cu suturi de la distanta. Tabela a fost inchisa de Marian Juganaru, la 4-2, si a inceput fiesta, sustinatorii VTM intrand pe teren pentru a sarbatori, cu sampanie, alaturi de echipa lor.

"Dupa a patra editie, am reusit ceea ce ne propuseseram la debutul competitiei: sa jucam finala si sa jucam cu VODAFONE Romania. Senzatia este extraordinara! Baietii nu mai pot de bucurie! Stiam cum joaca VODAFONE Romania, stiam ca sunt foarte buni la fazele fixe si nu i-am lasat sa treaca de jumatatea terenului. Am facut un marcaj foarte bun in aparare, cu Stefan si cu Marian, iar Chinez, atunci cand am avut nevoie de el, a facut diferenta", declara Marcel Vulpoi, la finalul ultimului act.


social media