stiri
  REGINA MARIA, campioana Ligii 2

9 Iunie 2017

SANADOR, SIVECO si BIGSTEP ii urmeaza in clasamentul final 
 
Ultima seara a Editiei de primavara 2017 a Romanian Corporate Sports – Fotbal a fost, ca de obicei, una speciala, mai ales ca finala Ligii 2 i-a adus fata in fata pe rivalii din sanatate REGINA MARIA si SANADOR.
 
Daca REGINA MARIA ne-a obisnuit cu evolutii in crestere de la editie la editie, SANADOR a fost o surpriza in ultimul act, inregistrand un progres remarcabil fata de primele sale meciuri din campionat. Partida a fost relativ echilibrata, momentele de dominare alternand pe parcursul meciului, cu un plus insa in dreptul reprezentativei REGINA MARIA. Claudiu Rotaru a deschis scorul pentru REGINA MARIA in minutul 11 si a urmat o lunga perioada de tatonare de ambele parti, SANADOR sperand la egalare, iar adversarii, la majorarea scorului. Abia in minutul 30 s-a marcat din nou, Marius Chircalan marind la 2-0 avantajul echipei REGINA MARIA. S-a terminat astfel 2-0, iar REGINA MARIA isi trece in palmares primul titlu de campioana.
 
In finala mica a Ligii 2 SIVECO Romania a beneficiat de indisponibilitatea echipei BIGSTEP si a terminat pe 3, consfintind astfel si clasamentul final al primelor 4 echipe din Liga 2:
 
Locul 1: REGINA MARIA;
Locul 2: SANADOR;
Locul 3: SIVECO Romania;
Locul 4: BIGSTEP.