stiri
  4 din 4 pentru PEPSICO

20 Aprilie 2018

ELBI si ENGIE isi asigura si ele accesul in Liga 1
 
Desi a fost doar etapa a 5-a din 7, in grupa A lucrurile sunt deja clare in ceea ce priveste promovarea in Liga 1.
 
Scorul grupei si al etapei in acelasi timp s-a inregistrat in grupa A, intre PEPSICO si REGINA MARIA.
A fost festival de goluri in aceasta intalnire, iar cele mai multe, 3, au fost marcate de Aurelian Ursu, pentru PEPSICO. Tot pentru PEPSICO a mai inscris Mihai Mangalic, de doua ori. Au dat sperante pana in ultimul minut echipei REGINA MARIA urmatorii marcatori: Ciprian Crosman, Florin Ilie si Marius Chircalan (2). S-a terminat 5-4 pentru PEPSICO, echipa ce s-a impus in ultimele momente ale meciului prin golul lui Aurelian Ursu, reusind astfel 4 victorii in 4 meciuri.
 
Cum PEPSICO s-a remarcat si prin media senzationala de aproape 7 goluri pe meci in 4 etape, am vrut sa vedem care este starea de spirit in interiorul lotului.
„Vreau sa va multumesc in numele echipei pe care o conduc pentru sansa de a participa la o competie sportiva cu o atmosfera prietenoasa si dominata de spiritul de fair-play – declara Gabi Dumitrache, liderul echipei PEPSICO, dupa meci.
Avem un lot fara experienta competitionala, debutant in Romanian Corporate Sports, format insa din jucatori talentati, cu un extraordinar spirit de echipa si mentalitate de luptatori, de invingatori, calitati demonstrate in cele 4 meciuri jucate, incheiate cu tot atatea victorii. Obiectivul nostru in competitie este sa ne simtim bine impreuna, sa ne relaxam dupa orele de munca, dar in acelasi timp sa respectam blazonul numelui mare pe care il reprezentam si sa terminam podium" – a mai spus capitanul reprezentativei PEPSICO.
 
In celelalte partide ale etapei a 5-a grupa A, ELBI Electric & Lighting a invins cu 6-0 SIVECO, iar ENGIE Romania a trecut, cu 4-3, de DACRIS Impex.
 
Ca urmare a acestor rezultate, din grupa A PEPSICO, ELBI Electric & Lighting si ENGIE Romania sunt sigure de calificarea in Liga 1, in in timp ce in Liga 2 vor merge REGINA MARIA, DACRIS Impex, NETWORK ONE DISTRIBUTION si SIVECO Romania.