stiri
  A fost penultima etapa din grupa

17 Mai 2019

Lupta pentru locurile avantajoase de pe tabloul final continua

A fost etapa a 6-a, joi – 16 mai, penultima din Faza Grupei, una foarte importanta pentru clasamentul ce va genera pozitia fiecarei protagoniste pe tabloul final.

PEPSICO si-a respectat blazonul si a trecut de o adversara incomoda in calea spre titlu - ELBI Electric & Lighting – scor 5-3. Victoria aceasta a ajutat PEPESICO sa revina in fotoliul de lider al grupei, facand rocada cu ELBI.
Si CETELEM a reusit o victorie logica impotriva echipei REGINA MARIA, scorul de 9-1 insa pare totusi prea sever pentru rezultatele din ultimele editii ale "doctorilor".
OMNIA a inregistrat si ea un scor categoric, 8-1 cu ORLANDO`S, iar in derby-ul suferintei, XfactorApp a bifat primul succes din actuala editie, 2-0 cu ROMATSA-RA.

Urmeaza etapa a 7-a, pe 23 mai, dupa care se trage linie si se formeaza tabloul eliminatoriu de 8, ce include si meciuri de clasament. Iata si felul in care vor fi distribuite echipele in sferturi, conform algoritmului anuntat in regulament: locul 1 vs. locul 8, locul 6 vs. locul 3, locul 4 vs. locul 5 si locul 2 vs. locul 7.

Pe 30 mai sunt programate sferturile de finala, pe 6 iunie vor avea loc semifinalele si meciurile de clasament, iar pe 13 iunie spectacolul se incheie cu finala mare, finala mica, respectiv meciurile de clasament pentru locurile 5 si 7.