stiri
  CETELEM, PEPSICO si ELBI merg cap la cap

19 Aprilie

REGINA MARIA si OMNIA remizeaza in beneficiul rivalelor
 
Evolutie foarte buna pentru cele mai in forma echipe din primele 3 etape, respectiv CETELEM, PEPSICO si ELBI Electric & Lighting, in runda programata joi – 18 aprilie.
CETELEM a lucrat la golaveraj si a reusit un 6-0 cu ROMATSA-RA, Razvan Molnar si Stefanel Mitroi marcand de cate doua ori, iar Emilian Vasile si Cristi Ivascu bifand cate o reusita pentru echipa.
In paralel, PEPSICO a mizat tot pe golaveraj in partida contra debutantei ORLANDO’S, scorul final fiind 7-2 pentru campioana ultimelor doua editii. Pentru PEPSICO au marcat Mihai Mangealic si Dan Dedu cate doua goluri, iar Florentin Ariton, Aurel Ursu si Alin Dumitru au punctat cate o data. Pentru ORLANDO’S au inscris Ionel Tuican si Stefan Iordache.
 
ELBI Electric & Lighting completeaza trioul echipelor cu 7 puncte, alaturi de CETELEM si PEPSICO, dupa victoria cu 5-0 in fata XfactorApp, din etapa a 3-a. In schimb REGINA MARIA, una din echipele cu aspiratii la podiumul competitiei, reuseste doar un 4-4 cu OMNIA si isi face astfel misiunea mult mai grea.
 
In etapa urmatoare, ce va avea loc pe 25 aprilie, XfactorApp va intalni ORLANDO`S, CETELEM va evolua contra ELBI Electric & Lighting, ROMATSA-RA va primi replica OMNIA, iar REGINA MARIA va da piept cu PEPSICO.