stiri
  Clasament neconcludent dupa 4 etape

11 Octombrie 2019

ORLANDO`S face primul pas gresit
 
A fost etapa a 4-a, iar clasamentul genereaza cu greu niste concluzii care sa indice favoritele la titlu. Chiar si singura echipa care avea pana acum punctaj maxim, ORLANDO`S, a cedat in aceasta runda. 
Avand in fata un adversar mult mai titrat, XfactorApp, ORLANDO`S nu a mai reusit sa-si faca jocul, pierzand intalnirea cu 2 la 6. 
 
Un meci care altadata ar fi fost unul usor pentru CETELEM, s-a transformat intr-o adevarata provocare in aceasta etapa. NNDKP le-a  pus probleme mari si, chiar daca CETELEM a deschis scorul in minutul 5 prin Ionut Vlad, NNDKP a replicat prin golul lui ionut Stancu, in minutul 21 si prin cel al lui Mihai Fifoiu, din minutul 28. CETELEM a egalat in minutul 32, prin acelasi Vlad, care a oprit tabela la scorul de 2 la 2. 
 
In celelalte meciuri ale etapei de REGINA MARIA a trecut de IHS MARKIT cu scorul de 10-0, iar ELBI Electric & Lighting a surclasat BOSCH, cu 4-1.
 
In etapa urmatoare, ce va avea loc pe 16 si 17 octombrie, ELBI Electric & Lighting va intalni IHS MARKIT,  XfactorApp va evolua contra NNDKP, ORLANDO’S va primi replica REGINA MARIA, iar BOSCH va da piept  cu CETELEM.