stiri
  C`M`S` produce surpriza in B

17 Octombrie 2018

Victorie cu DACRIS si avans pe locul 5 in grupa
 
Marti – 16 octombrie au avut loc 4 din meciurile restante din etapa a 5-a, in grupa B disputandu-se o singura intalnire, cea dintre DACRIS Impex si C`M`S` Cameron McKenna Nabarro Olswang LLP SCP.
DACRIS Impex a inceput bine, cu un gol al lui Marius Dumitrache in minutul 10, insa Mircea Moraru a egalat in minutul 19 pentru C`M`S`, iar Horia Draghici a adus C`M`S` in avantaj cu golul sau din minutul 27. In minutul 31 Marius Dumitrache readuce egalitatea pe tabela, insa in minutul 33 Acelasi Horia Draghici inscrie din nou si aduce prima victorie pentru C`M`S` in actuala stagiune, iar adversara este una redutabila, desi in acest sezon inca nu si-a dat masura valorii.
 
Rezultatul de marti duce echipa C`M`S` pe pozitia a 5-a in grupa, in urma sa ramanand DACRIS Impex si NETWORK ONE DISTRIBUTION, echipe care au insa cate doua meciuri mai putin disputate.
 
Celelalte restante din etapa a 5-a vor avea loc marti – 23 octombrie, moment in care se vor face ultimele calcule pentru Faza finala eliminatorie.