despre
Cel mai mare campionat de fotbal pe teren redus pentru companiile din Romania
 
1
Joaca pe parcursul unui an intreg!
fotbal pentru corporatii
Aduna-ti prietenii din firma si inscrie-te cu o echipa sau doua la cel mai mare campionat de fotbal pentru companii din Romania. Joaca pe parcursul intregului an, inscriindu-te la una sau la ambele editii: editia de primavara (martie-iunie) si editia de toamna (septembrie-noiembrie). Este un sistem competitional inovator, cu doua ligi valorice dupa Faza grupelor, Faza finala presupunand un tablou eliminatoriu de 8.
2
Traieste o experienta de neuitat!
fotbal pentru companii
Ia parte la un team building sportiv perfect, pe durata a mai multe luni, si profita de ocazie pentru a-ti face noi cunostinte si prieteni. Vei primi un pachet complex de beneficii, care include: arbitraj profesionist, apa, asistenta medicala, premii s.a. Asta nu e tot! Pe website-ul campionatului, ai acces la informatii complete despre competitie si despre evolutia echipei tale, cum ar fi: clasamente, articole, stiri, fotografii, materiale video.
3
Romanian Corporate Sports - un sistem unic!
fotbal pentru companii
Campionatul de fotbal pentru corporatii face parte din Romanian Corporate Sports, cel mai complex sistem de competitii sportive pe echipe, adresat companiilor si organizatiilor din Romania.
inscrieri
Nu ai timp sa citesti? Atunci priveste acest film
testimoniale
Adrian Neicu
Generali Romania
Organizare foarte buna, la fel ca si la editia de primavara.
Andrei Dumitrescu
Bank of Cyprus
Suntem la a doua participare in Derby Arena. Fata de celelalte campionate in care am jucat, este de departe cel mai bine organizat.
Andrei Sulyok
Lindab
Ne place sa facem miscare, sa socializam. Important este faptul ca suntem impreuna si in afara orelor de program. Momente frumoase au fost multe.
Florin Antoniade
BUCOVINA
Sunt incantat de ce am vazut aici. Multumesc din nou organizatorilor, componentilor echipei noastre, dar si echipelor cu care ne-am intrecut.
Remus Pacurar
Vodafone Romania
Organizarea a fost la un nivel ridicat, acesta fiind si motivul pentru care ne-am inscris si la editia a doua, si speram sa participam si la urmatoarea editie.    
Nicu Petre
APLAST
Organizarea a fost super! A fost totul ok.
Gabriel Zbarcea
TUCA ZBARCEA & ASOCIATII
Editia actuala a fost chiar mai buna decat cea din primavara. Mi s-a parut ca miza a fost mai mare, iar atmosfera a fost foarte faina.
Gabriel Neata
Vodafone Romania
Felicitari! Editia aceasta a fost mai bine organizata, avand in vedere cresterea numarului de echipe si complexitatea sistemului competitional.  
Marius Vasilescu
FARMEXIM
Aici ne cunoastem in alte ipostaze decat la birou, si asta intareste comunicarea, intareste relatiile, ne da un suflu nou in activitatea de la birou.  
Marius Anton
SL-TC Romtelecom
Organizare foarte buna. Sper ca si noi, ca echipa, am facut o impresie buna. Iesim cu un plus din acesta competitie si ne bucuram ca am participat.  
Liviu Temelie
URSUS
A fost prima noastra participare. A fost o atmosfera foarte frumoasa, atat in teren, cat si in jurul competitiei. Numai de bine!