stiri
  Doua din 3 debutante, victorii in A

30 Martie 2018

Doar DACRIS pierde la vicecampioana en-titre REGINA MARIA
 
Am avut parte de meciuri frumoase in grupa A, etapa 1, iar PEPSICO a reusit scorul seriei cu ELBI Electric & Lighting.
 
Cei de la PEPSICO au inceput tare, iar in minutul 32 era deja 5-0 pentru cunoscuta companie, unul dintre liderii mondiali din piata bauturilor racoritoare si snack-urilor. Golurile au fost marcate, in ordine, de Aurelian Ursu, Gabriel Dumitrache, Mihai Mangealic, Emil Constantinescu si Ioan Pop. Pe final jucatorii reprezentativei ELBI Electric & Lighting au incercat sa revina, Marian Radu marcand de doua ori in poarta PEPSICO, insa nu a fost suficient pentru a intoarce soarta partidei. S-a terminat 5-2 pentru PEPSICO, formatie care promite, avand in vedere ca ELBI este una din echipele cel putin incomode ale campionatului Romanian Corporate Sports.
 
In alta partida din grupa A, debutanta Network One Distribution a invins la limita, 1-0, echipa SIVECO Romania, o formatie cu o bogata traditie in evenimentele de fotbal organizate de MPG. 
Singura debutanta din campionat care a pierdut in etapa 1 a fost DACRIS Impex, insa adversarul a fost unul extrem de dificil, REGINA MARIA, vicecampioana en-titre a Ligii 1. Scorul a fost 4-2 pentru jucatorii retelei private de sanatate.
 
Etapa urmatoare este programata joi – 5 aprilie, programul detaliat al meciurilor putand fi accesat aici.