stiri
  Eficienta maxima pentru FARMEXIM

5 Octombrie 2018

TIGRII 1&1 au legat a 3-a victorie in B
 
A fost etapa a 4-a, una a confirmarilor in ceea ce priveste favoritele pentru Liga 1, dar si candidatele cele mai probabile pentru Liga 2.
In grupa B FARMEXIM a reusit un meci foarte bun impotriva reprezentativei DACRIS Impex, care a bifat o singura victorie in 3 etape jucate. Cei mai eficienti oameni de la FARMEXIM au fost Mircea Tanu, cu 3 reusite si Constantin Neagu, marcator a doua goluri, insa au contribuit si Ionut Dumitrache, Radu Radulescu si Marian Alexe, cu un gol de fiecare. Golul de onoare pentru DACRIS Impex a fost inscris de Catalin Bologa, astfel ca partida s-a incheiat cu victoria FARMEXIM, cu scorul de 8-1. In aceste conditii FARMEXIM ramane singura echipa din competitie cu randament maxim, 12 puncte din tot atatea posibile.
 
Tot in grupa B, joi seara TIGRII 1&1au  au legat a 3-a victorie in editia actuala, dupa 3-2 cu NETWORK ONE DISTRIBUTION.
 
In etapa urmatoare, ce va avea loc marti – 9 octombrie, ENGIE Romania va intalni FARMEXIM, NETWORK ONE DISTRIBUTION va evolua contra INTERBRANDS M&D, iar DACRIS Impex va da piept cu C`M`S`.