stiri
  ELBI se impune in derby

4 Octombrie 2019

ORLANDO`S – punctaj maxim dupa 3 etape
 
Dupa 3 etape lucrurile par destul de complicate in grupa, iar echilibrul este unul destul de fragil. Asta deoarece intalnirile dintre cele mai titrate echipe au produs rezultate oarecum surprinzatoare.
 
In etapa a 3-a s-a jucat unul din derby-urile sezonului, respectiv intalnirea dintre ELBI Electric & Lighting si CETELEM. Meciul a fost unul echilibrat pana in minutul 16, cand, dupa golul de 1-0 al lui Ionut Vlad, de la CETELEM, Andrei Dima a egalat si a declansat ofensiva aproape exclusiva a echipei ELBI. A urmat golul de 2-1 al lui Dorin Zamfir, apoi tot Dima a facut 3-1. IN continuare Florin Mozolea a marit avantajul echipei sale, iar Raducu Stefan a inchis tabela la scorul de 5-1 pentru ELBI Electric & Lighting, iar CETELEM ramane astfel cu o singura victorie in 3 etape.
 
Daca la editia anterioara ORLANDO’S a facut cu greu fata competitiei, de aceasta data echipa s-a intarit si si-a consolidat relatiile de joc. Astfel, dupa 3 etape, ORLANDO’S ramane singura echipa cu victorii pe linie, ultima fiind cea impotriva NNDKP, scor 4-0.
 
In celelalte meciuri ale etapei BOSCH a trecut, cu 2-0, de IHS MARKIT, iar REGINA MARIA a terminat la egalitate cu XfactorApp, scor 1-1.
 
In etapa urmatoare, ce va avea loc pe 9 si 10 octombrie, XfactorApp va intalni ORLANDO’S, IHS MARKIT va evolua contra REGINA MARIA, BOSCH va primi replica ELBI Electric & Lighting, iar CETELEM va da piept cu NNDKP.