stiri
  ENGIE si REGINA MARIA merg mai departe

27 Octombrie 2017

FARMEXIM si CETELEM si-au aflat adversarele din sferturile Ligii 1
 
S-au jucat si sferturile Ligii 1 pe 26 octombrie, iar partidele au fost stranse, asa cum se intampla de obicei in meciurile eliminatorii.
 
REGINA MARIA si SIVECO Romania au luptat pentru un loc in sferturile Ligii 1, iar miza si-a pus amprenta asupra jocului. Spre deosebire de celelalte partide ale zilei insa, in aceasta prudenta a fost ultima grija a celor doua echipe. S-a marcat inca din minutul 7, cand Marius Chircalan a adus REGINA MARIA in avantaj, pentru ca Bogdan Petre sa egaleze in minutul 14. Acelasi Chircalan a marcat din nou, in minutul 24, insa Mihai Ciuca a egalat pentru SIVECO in minutul 29, moment in care ambele echipe au schimbat jocul pe cartea prudentei. S-au blocat in defensiva si au asteptat greseala adversarului. Iar SIVECO Romania a fost cea care a gresit in minutul 37, cand Claudiu Rotaru a marcat pentru 3-2, ducand REGINA MARIA in semifinale.
 
In celalt sfert de finala din Liga 1 ENGIE Romania a dispus, cu 2-0, de una din cele mai frumoase echipe din actuala editie – ELBI Electric & Lighting.
 
In urma acestor rezultate, in semifinalele Ligii 1 vor sta fata in fata FARMEXIM si ENGIE Romania, respectiv REGINA MARIA si CETELEM, joi – 2 noiembrie, de la orele 21.00.