stiri
  FARMEXIM, tripla campioana de Liga 1

10 Noiembrie 2017

REGINA MARIA este vicecampioana, iar CETELEM termina pe 3 
 
S-a incheiat si competitia de Liga 1 a sezonului de toamna 2017 la fotbal, iar finala a tinut capul de afis al serii. Protagoniste au fost FARMEXIM si REGINA MARIA, o confruntrare greu de imaginat in aceasta faza in urma cu ceva ani. FARMEXIM parea ca va controla partida fara probleme, iar in minutul 20 era deja 2-0 pentru echipa mai bine cotata, gratie golurilor marcate de Constantin Neagu si Marian Gigica. Marius Chircalan a tras un semnal de alarma in minutul 27 in tabara FARMEXIM, cand a marcat pentru REGINA MARIA, iar Florin Ilie a semanat panica in minutul 33, cand a egalat scorul pe tabela. Dupa doar un minut insa Cristian Teogas a inchis tabela la 3-2 pentru FARMEXIM si a trimis trofeul de campioana in vitrina echipei lui ILIE TOLAN.
REGINA MARIA a demonstrat insa ca este din ce in ce mai legata, iar in urmatoarele editii titlul de campioana de Liga 1 va fi obiectivul sau declarat.
 
In finala mica a Ligii 1 CETELEM a invins ENGIE Romania cu 4-2 si a terminat pe 3, clasamentul final al primelor 4 echipe din Liga 1 fiind urmatorul:
 
Locul 1: FARMEXIM;
Locul 2: REGINA MARIA;
Locul 3: CETELEM;
Locul 4: ENGIE Romania.