stiri
  Finala-surpriza in Liga 1

3 Noiembrie 2017

REGINA MARIA intalneste FARMEXIM
 
Semifinalele de joi, 2 noiembrie, s-au jucat la turatie maxima in Liga 1, iar unul din cele doua rezultate a adus, pentru prima data in istoria competitiei Romanian Corporate Sports, REGINA MARIA in finala Ligii 1.
 
Meciul dintre REGINA MARIA si CETELEM a atras multi spectatori, iar spectacolul din teren a meritat din plin asistenta numeroasa. Am avut o prima repriza dominata de CETELEM, echipa obisnuita cu fazele superioare ale Ligii 1, in minutul 19 fiind 2-0 pentru aceasta, gratie marcatorilor Catalin Ragea si Ionut Vlad. In repriza secunda situatia s-a schimbat, iar din minutul 27 REGINA MARIA a inceput sa spere la un egal, dupa primul gol marcat de Marius Chircalan. In minutul 32 acelasi Chircalan a egalat, iar "doctorii" erau parca ei insisi surprinsi de evolutia scorului pe care trebuiau de acum sa-l apere. Nu s-au multumit insa cu atat, iar un atac din minutul 33 s-a soldat cu golul de 3-2 marcat de Adrian Nicolescu, jucator ce a pecetluit soarta meciului, la capatul unei evolutii admirabile a intregii echipe "medicale".
 
In cealalta semifinala a Ligii 1 FARMEXIM a dispus, cu 4-1, de ENGIE Romania, la capatul unui meci mult mai echilibrat decat arata scorul final.
 
In urma acestor rezultate, in finala Ligii 1 vor sta fata in fata FARMEXIM si REGINA MARIA, in timp ce ENGIE Romania va lupta pentru locul 3, cu CETELEM.