stiri
  Goluri multe in grupa A

18 Aprilie 2018

S-au marcat in total 20 de goluri in 3 partide jucate    
 
A fost o seara cu multe goluri in grupa A in etapa a 4-a a Fazei 1 a grupelor Editiei de primavara 2018 a Romanian Corporate Sports – Fotbal. 
 
Cel mai echilibrat meci a fost cel dintre REGINA MARIA, vicecampioana en-titre a Ligii 1 si ENGIE Romania - ocupanta locului 4 al ultimei editii in aceeasi liga. Meciul a inceput abrupt, iar in minutul 12 era deja 4-0 pentru ENGIE Romania. Au urmat doua goluri inscrise de REGINA MARIA, in timp ce in minutul 23 Silviu Vlad a marit avantajul ENGIE la 5-2. Marius Chircalan si Claudiu Rotaru au redus din diferenta pentru "doctori" iar Florin Dragomir a incheiat socotelile in minutul 40, consfintind victoria ENGIE Romania cu 6-4.
 
Si in celelalte partide ale grupei s-a marcat mult, ELBI Electric & Lighting invingand NETWORK ONE DISTRIBUTION cu scorul de 5-0, iar PEPSICO impunandu-se cu acelasi scor in fata DACRIS Impex. Astfel in grupa A s-au marcat in total 20 de goluri in aceasta etapa.
 
Ultimele rezultate din grupa au plasat PEPSICO pe prima pozitie, cu 9 puncte echivalente cu 3 victorii in tot atatea meciuri. Ii urmeaza in clasament ENGIE Romania si ELBI Electric & Lighting, ambele avand cate 7 puncte.