stiri
  Incep emotiile Fazei finale

24 Octombrie 2018

A fost bataie pe primele 3 pozitii, care au asigurat accesul in Liga 1
 
A fost etapa de restante marti  – 23 octombrie, cu meciuri care au stabilit clasamentul final in cele doua grupe, iar cele mai in forma loturi si-au indeplinit obiectivul comun: accederea in Liga 1. ENGIE Romania a reusit doua victorii in extremis, 3-1 cu DACRIS Impex si 2-1 cu FARMEXIM, in timp ce SECOM a dispus, cu 9-2, de SANADOR.
 
Pentru ca sezonul de toamna este unul mai scurt, determinat de vremea care se raceste accentuat, din Faza Grupelor se trece direct pe tablourile eliminatorii ale Ligii 1 si Ligii 2. Iar pentru ca in campionat s-au inscris 14 echipe, in Liga 1 s-au calificat 6 din ele (primele 3 din fiecare serie), in timp  ce in Liga 2, au ajuns 8 echipe.
 
Iata si componenta tabloului Ligii 1, conform algoritmului anuntat in regulament:  (1A) PEPSICO, (3B) INTERBRANDS M&D, (2A) NAPOLACT, (2B) FARMEXIM, (3A) CETELEM si (1B) ENGIE Romania. Deoarece s-au clasat pe locul 1 in grupele A, respectiv B, echipele PEPSICO si ENGIE Romania au tur liber in sferturi si vor juca direct in semifinalele Ligii 1, joia viitoare, in timp ce in sferturi se vor duela INTERBRANDS M&D cu NAPOLACT, respectiv FARMEXIM cu CETELEM.
 
Tabloul Ligii 2 include urmatoarele echipe: (4A) ELBI Electric & Lighting, (7B) C`M`S` Cameron McKenna Nabarro Olswang LLP SCP, (6A) REGINA MARIA, (5B) DACRIS Impex, (5A) SECOM, (6B) NETWORK ONE DISTRIBUTION, (7A) SANADOR si (4B) TIGRII 1&1.
 
Joi, 25 octombrie, vor avea loc sferturile Ligii 1 (click aici pentru program) si sferturile Ligii 2 (click aici pentru program), astfel ca nu ne mai ramane decat sa va dorim mult succes in lupta pentru tiltlul de campioana, indiferent ca este vorba de Liga 1 sau 2!