stiri
  Joi incepe competitia de fotbal

27 Martie 2018

Gazda va fi Academia Regal Sport Atletico Madrid
 
Joi – 29 martie, incepe Editia de primavara 2018 a Romanian Corporate Sports- Fotbal, gazda fiind Academia Regal Sport Atletico Madrid, club ce corespunde celor mai inalte standarde in domeniu, situat in zona Straulesti, in imediata vecinatate a Liceului Dimitrie Paciurea, din Capitala. 
 
In urma tragerii la sorti cele 14 echipe inscrise au fost distribuite in doua grupe de 7. Sistemul competitional presupune 7 etape (in fiecare etapa cate o echipa din grupa va sta) in care echipele vor juca in sistem "fiecare cu fiecare". 
La finalul acestei faze locurile 1-3 se vor califica in Faza grupelor Ligii 1, unde vor fi distribuite in doua grupe a cate 3 echipe, iar locurile 4-7 urmeaza a fi repartizate in Liga 2, in doua grupe a cate 4 echipe.
Dupa disputarea etapelor din Liga 1, respectiv Liga 2, locurile 1 si 2 din fiecare grupa, separate pe fiecare liga, se vor incrucisa in semifinalele competitiei de Liga 1, respectiv Liga 2. Suplimentar, locurile 3 din cele doua grupe de Liga 1 se vor intalni intr-un meci al carui miza va fi locul 5 in clasamentul final din Liga 1. 
In Liga 2 locurile 3 din fiecare grupa vor lupta pentru pozitia a 5-a in clasamentul final, in timp ce locurile 4 vor juca intre ele pentru pozitia a 7-a in clasamentul final din liga. 
 
Partidele etapei 1 incep la orele 20.00, iar urmatoarea serie, la orele 21.00, conform programului afisat aici.
 
Mult succes tuturor participantelor!