stiri
  Lupta pentru semifinale se da in 6

18 Octombrie 2019

NNDKP si IHS MARKIT nu mai au sanse de a ajunge in Faza Finala
 
Desi scopul competitiei de fotbal Romanian Corporate Sports nu este in principal unul competitiv ci acela de socializare, calculele matematice nu pot fi excluse. Astfel, etapa cu numarul 5 a adus mai multa claritate in clasamentul provizoriu.
 
Cele mai titrate echipe ale competitiei au reusit, in aceasta etapa, victorii pe linie si par sa se grupeze (CETELEM ceva mai greu) in partea superioara a clasamentului. ELBI ELECTRIC & Lighting a dispus, cu 5-2, de IHS MARKIT, XfactorApp a invins NNDKP cu 3-0, REGINA MARIA s-a impus in fata ORLANDO`S cu 10-3, iar CETELEM a trecut de BOSCH cu 5-2. 
In urma acestor rezultate, cu doua etape inainte de incheierea Fazei Grupei, sanse de a accede in Faza Finala mai au doar 6 echipe: REGINA MARIA, XfactorApp, ELBI, ORLANDO`S, CETELEM si BOSCH. Ele se vor lupta pentru cele doar 4 locuri disponibile in semifinale, in timp ce echipele clasate pe locurile 5-8 vor incheia campionatul in aceasta faza.
Singurele echipe care nu mai au sanse matematice de a ajunge in Faza Finala sunt NNDKP - revenire in campionat dupa o absenta de 6 ani - si IHS MARKIT – o debutanta in competitia Romanian Corporate Sports. 
 
In etapa urmatoare, ce va avea loc pe 23 si 24 octombrie, NNDKP va intalni REGINA MARIA,  XfactorApp va evolua contra echipei BOSCH, IHS MARKIT va primi replica CETELEM, iar ORLANDO`S va da piept  cu ELBI ELECTRIC & Lighting.