stiri
  NAPOLACT si FARMEXIM merg mai departe

26 Octombrie 2018

Se alatura echipelor PEPSICO si ENGIE Romania in semifinalele Ligii 1
 
Am avut sferturi de finala si in Liga 1 joi seara, iar spectacolul a fost la inaltime, ca de fiecare data in aceste faze ale competitiei.
 
INTERBRANDS M&D a sperat pana in ultimul moment sa treaca de NAPOLACT pentru a ajunge in faza urmatoare a competitiei, insa singura echipa care a invins in editia curenta campioana en-titre a stat mai bine in teren si a incheiat victorioasa cu 3-1. Golurile au fost marcate de Alin Tangreanu, Corneliu Caramizaru si Mircea Catargiu pentru NAPOLACT, respectiv Florin Marin pentru  INTERBRANDS M&D.
 
Celalalt sfert al Ligii 1 a adus fata in fata vechile rivale, CETELEM si FARMEXIM, care au facut un meci extrem de tacticizat si prudent. Marian Alexe a deschis scorul in minutul 7 pentru FARMEXIM, iar Nicolae Diac a inchis tabela in minutul 32. S-a terminat 2-0 pentru FARMEXIM, echipa ce avanseaza astfel in semifinala, in timp ce echipa CETELEM urmeaza sa joace un meci de clasament, pentru locul 5, impotriva INTERBRANDS M&D.
 
Rezultatele de mai sus au generat, prin urmare, in semifinalele Ligii 1, pe 1 noiembrie, confruntarile dintre PEPSICO si NAPOLACT, respectiv FARMEXIM si ENGIE Romania.