stiri
  Noul sezon Romanian Corporate Sports a luat startul

23 Septembrie 2016

12 echipe s-au confruntat in prima etapa a campionatul de toamna de fotbal, marca MPG 

Toamna a inceput cu emotii si cu mare nerabdare pentru echipele sportive ale companiilor care au dat curs invitatiei la miscare lansate de Romanian Corporate Sports.

Pe 22 septembrie 2016 am dat startul Editiei de toamna la fotbal, iar la ora 20:00, pe terenurile de langa Arcul de Triumf  din Bucuresti, s-au intalnit 12 echipe din cele 16 inscrise in campionat.

In editia de toamna a campionatului de fotbal 2016 au intrat echipele companiilor ROMATSA-R.A , FARMEXIM, Luca Way, ENGIE Romania, INTERBRAND M&D, iNES Group, XFACTORAPF, SANADOR, Napolact, Blue Point, RTPR and Allen & Overy, BOSCH, Amgen, Catena Racing Team, Lindab, SIVECO Romania.

Aseara tensiunea a crescut pe teren, echipele care au intrat in joc fiind nerabdatoare sa isi arate talentul in fotbal, oferind meciuri serioase, cu multe faze frumoase si scoruri interesante. Angajatii firmelor au avut insa ocazia sa se si relaxeze si sa se distreze facand miscare.

Desi vremea a fost capricioasa in aceste zile si norii au predominat in a doua parte a zilei, aducand precipiatii in marea parte a Capitalei, jucatorii au avut noroc. Ploaia a ocolita zona de langa Arcul de Triumf pe durata meciurilor. Rezultatele meciurilor disputate in aceasta prima etapa sunt:

Luca Way 1 - 1 ROMATSA-RA
FARMEXIM 5 - 0 XFACTORAPP
ENGIE Romania 5 - 0 SANADOR
INTERBRANDS M&D 2 - 3 Napolact
Ines Group 4 - 6 Blue Point
RTPR and Allen & Overy -  BOSCH – se reprogrameaza
AMGEN 0 – 3 CATENA RACING TEAM 
Lindab 2 - 4 SIVECO Romania
 
Unul dintre cele mai intense meciuri a fost cel dintre Lindab si Siveco.

"SIVECO a reusit prima surpriza din aceasta editie a competitiei. Victoria echipei noastre nu este una intamplatoare, chiar daca LINDAB nu a reusit alinierea echipei de baza la acest meci. Dupa un neverosimil 3-0 pentru SIVECO la pauza, LINDAB s-a intarit in a 2-a repriza cu un titular, ceea ce a facut ca scorul sa devina 3-2 in minutul 30 al partidei. Ne-am concentrat insa si am reusit sa pecetluim rezultatul final al meciului, inscriind golul 4 al IT-istilor in minutul 39", ne-a declarat Adi Ionita, managerul echipei SIVECO.

Daca doriti sa intrati in competitie tot ceea ce trebuie sa faci este sa va mobilizati colegii de birou, sa descoperiti ce pasiuni sportive va leaga si sa accesati impreuna oferta Romanian Corporate Sports - www.corporatesports.ro. Angajatii oricarei companii, ce activeaza in Bucuresti, pot beneficia de o oferta sportiva personalizata, iar aceasta devine avantajoasa mai ales daca acestia aleg mai multe competitii la care sa ia parte pe durata unui an. Peste 200 de companii au accesat pana in prezent ofertele sportive ale MPG si au indragit conceptul de Sportainment.