stiri
  O editie de succes alaturi de sponsori si parteneri

10 Noiembrie 2017

Imaginile ultimei seri pot fi accesate online
 
Editia de toamna 2017 a Romanian Corporate Sports – Fotbal a fost una reusita, cu meciuri frumoase, pasiune si suspans, iar finalele au fost la inaltimea asteptarilor suporterilor prezenti in public. 
 
Calitatea competitiei, indiferent ca e vorba de Liga 1 ori Liga 2, s-a mentinut, ba chiar se poate spune ca echipe care pana acum nu emiteau pretentii au reusit sa surprinda placut asistenta. Am avut parte de un public ales, cunoscator al fenomenului, care a apreciat jocul si a rasplatit cu aplauze fiecare demonstratie de talent si daruire a jucatorilor, indiferent ca era vorba de echipa favorita sau de cea adversa. La final s-a tras linie, rivalitatile au fost uitate, iar performerii de pe podium au primit felicitarile organizatorilor si pe ale spectatorilor.
 
Reusita acestei editii s-a datorat si aportului sponsorilor si al partenerilor, alaturi de cel adus de coordonatorii evenimentului, MPG si Fundatia PROAM Events. Multumiri speciale transmitem partenerului pentru recrutare eJobs, magazinului oficial  Running Warehouse Europe si radioului oficial KISS FM. Alaturi de noi s-au mai aflat si partenerul oficial medical SANADOR, sponsorii iNES GROUP, Grand Papa, CANAH si DIVERTILAND, sponsorul oficial Barilla si sponsorii oficiali ai campionatului - HEAD si WILSON. Acestora li se adauga si partenerii media principali INGA MEDIA si LIBERTATEA, respectiv Comunicatedepresa.ro, Romaniapozitiva.ro, Orasulm.eu si FREERIDER.ro.
 
Va multumim  tuturor pentru o experienta frumoasa si va invitam sa parcurgeti printr-un click aici imaginile surprinse de fotograful oficial in ziua finalelor, inclusiv la premiere!