stiri
  Pas gresit pentru PEPSICO

10 Mai

Victorii pentru REGINA MARIA, ELBI si CETELEM
 
In etapa a 5-a PEPSICO face un surprinzator pas gresit in fata singurei echipe din campionat ce nu reusise niciun punct pana in acest moment – Xfactor App.  A fost un 1-1 ce a dat sperante rivalei CETELEM, ambele goluri fiind marcate in minutul 9 de catre Viorel Costea (pentru XfactorApp) si Mihai Mangealic (pentru PEPSICO).
In aceeasi etapa CETELEM a trecut clar de OMNIA, scor 7-4, golurile fiind inscrise de Cristian Ivascu (2), Emilian Vasile, Stefanel Mitroi, Ionut Vlad, si Laurentiu Balan, pentru CETELEM, respectiv Adrian Lazar, Adrian Nitu, Laurentiu Grigore si Paul Toader, pentru OMNIA.
Tot pe 9 mai, intr-un alt meci contand pentru etapa a 5-a, REGINA MARIA a trecut de ROMATSA-RA, cu 4-3, in timp ce ELBI Electric & Lighting a invins ORLANDO`S, cu 9-0.
 
Dupa aceasta etapa ELBI Electric & Lighting ia avans din postura de lider de clasament, cu 13 puncte, urmata fiind de PEPSICO, echipa cu 11 puncte si CETELEM, cu 10 puncte. Pe urmatoarele locuri se claseaza, in ordine, REGINA MARIA, OMNIA, ROMATSA-RA, ORLANDO`S si XfactorApp.