stiri
  Pe 6 iunie sunt programate semifinalele!

31 Mai 2019

CETELEM, PEPSICO, ELBI si OMNIA formeaza careul de asi al editiei

Pe 30 mai au avut loc sferturile de finala ale Editiei de primavara 2019 a competitiei de fotbal Romanian Corporate Sports, iar rezultatele au clarificat numele echipelor ce vor accede in semifinale.
 
CETELEM a tras din greu in meciul de joi seara, insa pana la urma a reusit sa se impuna in fata ROMATSA-RA, un adversar care i-a pus mari probleme. In timpul regulamentar s-a terminat 2-2, marcatori fiind Adrian Bente si Andrei Toanchina, pentru ROMATSA-RA, respectiv Cristian Ivascu si Razvan Molnar, pentru CETELEM. Cum in prelungiri nu s-a marcat, s-a trecut la executarea loviturilor de departajare, iar aici CETELEM a fost superioara, invingand cu scorul general de 6 la 5.
In celelalte meciuri ELBI Electric & Lighting a trecut de ORLANDO’S, cu 5-1, PEPSICO a invins XfactorApp cu 8-3, iar OMNIA a depasit REGINA MARIA, scor 7-3.
 
In urma acestor rezultate CETELEM. PEPSICO, ELBI si OMNIA sunt calificate in semifinale, in timp ce ORLANDO’S, XfactorApp, REGINA MARIA si ROMATSA-RA urmeaza sa dispute meciuri de clasament pentru locurile 5-8.
 
Atat semifinalele cat si meciurile de clasament sunt programate pe 6 iunie.