stiri
  PEPSICO invinge si isi asigura locul 1

17 Octombrie 2018

Succese si pentru NAPOLACT si CETELEM in A
 
Si in seria A s-a jucat tare marti – 16 octombrie, fiind vorba de ultimele sanse de a prinde cele 3 locuri de Liga 1.
PEPSICO a avut meci greu cu ELBI Electric & Lighting, insa a reusit sa-l gestioneze bine astfel incat sa-si incheie socotelile pe plus dupa ultimul sau meci in Grupe. Dan Dedu a deschis scorul in minutul  3, Emil Constantinescu a facut 2-0 pentru PEPSICO in minutul 5, iar Florentin Ariton a marit avantajul echipei sale la 3-0, in minutul 9. A urmat o tresarire de orgoliu a celor de la ELBI Electric & Lighting, Andrei Dima si Ion Mirza reducand din diferenta in minutele 16 si 17 si dand astfel noi sperante echipei. PEPSICO a conservat bine rezultatul pana spre finalul reprizei secunde, cand acelasi Dan Dedu a inchis tabela in minutul 39. ELBI – PEPSICO, scor final 2-4, iar campioana en-titre si-a asigurat locul 1 in grupa desi urmaritoarele sale mai au de jucat cate o partida.
 
NAPOLACT a sperat la un pas gresit din partea PEPSICO insa chiar si in conditiile de mai sus trebuia sa lupte pentru locul 2 deoarece rivala CETELEM ii sufla in ceafa. NAPOLACT a luptat din greu si a invins SECOM cu 4-1, iar CETELEM s-a descatusat in intalnirea cu REGINA MARIA, invingand cu 9-1.
 
In conditiile date etapa de joi – 18 octombrie devine critica, ELBI avand sanse la locul 3 in gupa, la mare bataie cu CETELEM in caz de egalitate de puncte, meciul direct terminandu-se 4-4. Golaverajul poate sa faca insa diferenta.