stiri
  PEPSICO - noua campioana a Ligii 1

8 Iunie 2018

FARMEXIM este vicecampioana, iar CETELEM termina pe 3  
 
Pe 7 iunie s-a incheiat si competitia de Liga 1 a sezonului de primavara 2018 la fotbal, iar finala a tinut capul de afis al serii, mai ales ca una din protagoniste, PEPSICO, era debutanta in aceasta competitie. Adversara din finala a celor de la PEPSICO, echipa FARMEXIM, era tripla campioana de Liga 1, astfel ca intalnirea avea toate premisele sa fie una de calitate.
Asa cum era de anticipat, meciul a fost unul echilibrat, ambele echipe afisand o prudenta uneori exagerata, insa fazele frumoase si ocaziile nu au lipsit si au ridicat de multe ori numerosii spectatori in picioare. S-ar putea spune totusi ca istoria partidei s-a scris in minutul 13, cu noroc pentru PEPSICO si cu ghinion pentru FARMEXIM. Atunci a inscris Mihai Mangealic pentru PEPSICO, iar scorul a ramas 1-0 pana la final, cu o contributie demna de remarcat a portarilor ambelor echipe.
FARMEXIM a demonstrat insa ca este aceeasi echipa solida si disciplinata, foarte greu de invins chiar si in zilele sale cele mai slabe.
 
In finala mica a Ligii 1 CETELEM a invins ELBI Electric & Lighting cu 1-0 si a terminat pe 3, clasamentul final al Ligii 1 putand fi consultat aici.
 
Adresam felicitari tuturor echipelor si lansam deja provocarea pentru Editia de toamna 2018!