stiri
  PEPSICO si ELBI se desprind de pluton

26 Aprilie

CETELEM cedeaza in derby si se distanteaza de rivale
 
Joi – 25 aprilie a fost o seara nefasta pentru CETELEM, echipa nevoita sa joace doua derby-uri in 4 etape, ceea ce inseamna ca a avut cel mai dificil program dintre pretendentele la titlu. Pe 25 aprilie CETELEM s-a infruntat cu ELBI Electric & Lighting, iar meciul a inceput cum nu se putea mai prost pentru primii: 0-1 in minutul 7, gol Andrei Dima. Tot Andrei Dima este cel care a facut 2-0 pentru ELBI in minutul 30, iar Ionut Vlad a redus din diferenta pentru CETELEM in minutul 35. CETELEM nu a putut sa faca insa mai mult si a fost nevoita sa se recunoasca invinsa cu 2-1.
 
Tot pe 25 aprilie, intr-un alt meci contand pentru etapa a 4-a, PEPSICO a trecut, cu 5-2, de REGINA MARIA, scor care face ca PEPSICO si ELBI sa se distanteze la 3 puncte de urmaritoarele CETELEM si OMNIA.
 
Etapa a 4-a a consemnat si victoria echipei OMNIA cu 8-4 in fata ROMATSA-RA, respectiv primul succes bifat de ORLANDO`S, in fata XfactorApp, scor4-2.
 
In etapa urmatoare, ce va avea loc pe 9 mai, OMNIA va intalni CETELEM, XfactorApp va evolua contra  PEPSICO, ORLANDO`S va primi replica ELBI Electric & Lighting, iar ROMATSA-RA va da piept cu REGINA MARIA.