stiri
  Puncte pretioase pentru PEPSICO si FARMEXIM

12 Octombrie 2018

Dupa etapa a 6-a cele doua echipe se mentin in fruntea grupelor
 
Joi – 14 octombrie - a fost inca o seara in care favoritele grupelor A si B, PEPSICO si FARMEXIM, s-au impus, desi ambele echipe au avut meciuri dificile de jucat.
 
In A, PEPSICO s-a luptat cu rivala CETELEM, partida fiind mai echilibrata decat arata scorul final, adica 6-4. Pentru PEPSICO au marcat Dan Dedu (4 goluri), Mihai Mangealic (2) si Alin Dumitru (1). La CETELEM "vioara intai" a fost Cristian Ivascu, marcator a 3 goluri, dar a contribuit si Catalin Ragea, cu un gol. Acest rezultat a contribuit la consolidarea pozitiei de lider pentru PEPSICO, echipa ce tinteste momentan la locul 1 dupa Faza Grupelor.
 
In B, FARMEXIM a primit replica ambitioasei echipe a Tigrilor 1&1, insa favoritii au reusit sa se impuna, gratie celor 5 goluri inscrise de Ionut Dumitrache, la care s-a adaugat si unul marcat de capitanul Radu Radulescu. Pentru Tigrii 1&1 au marcat Daniel Chelcioiu si Razvan Georgescu, insa nu a fost suficient pentru a intoarce soarta partidei, astfel ca s-a terminat 6-2 pentru FARMEXIM. Cu acest rezultat FARMEXIM nu mai are nicio emotie privind calificarea pe tabloul final al Ligii 1, cu o etapa inainte de finalul Fazei Grupelor.
 
Marti – 16 octombrie – sunt programate 5 din meciurile restante din etapa a 5-a, programul fiind disponibil aici.