stiri
  REGINA MARIA isi pastreaza titlul de campioana

9 Noiembrie 2018

SANADOR, NOD si ELBI Electric & Lighting completeaza podiumul Ligii 2
 
Ultima seara a Editiei de toamna 2018 a Romanian Corporate Sports – Fotbal a mentinut suspansul la cote maxime, mai ales in finala Ligii 2, care i-a adus fata in fata pe rivalii din sanatate REGINA MARIA si SANADOR.
 
Duelul se anuntase unul de urmarit, REGINA MARIA fiind pe un trend ascendent in Faza Finala dupa evolutii cel putin inconstante in grupa, iar SANADOR demonstrase deja ca are jucatori care pot pune in dificultate orice adversar. SANADOR a inceput mai bine finala, iar in minutul 33 era deja 3-1 pentru albastri, golurile fiind marcate de Bogdan Lefter (2) si Dragos Giurea (1), in timp ce REGINA MARIA a raspuns prin golul lui Marius Chircalan. In minutele 35 si 36 insa Sorin Dragan s-a dezlantuit si a egalat, trimitand meciul in prelungiri. A fost momentul care a decis practic soarta partidei deoarece in minutul 41 acelasi Dragan a facut 4-3, iar Marius Chircalan a inchis tabela la scorul de 5-3. A fost bucurie mare in tabara REGINA MARIA, care si-am adaugat astfel in palmares al treilea titlu de campioana de Liga 2, dupa cele din Primavara 2017 si Primavara 2018. 
 
In finala mica a Ligii 2 NETWORK ONE DISTRIBUTION a invins ELBI ELECTRIC & Lighting, scor 3-1, dupa ce ELBI a condus cu 1-0 pana in minutul 27.
In urma acestor rezultate NOD a terminat pe 3, consfintind astfel si clasamentul final al primelor 4 echipe din Liga 2:
Locul 1: REGINA MARIA;
Locul 2: SANADOR;
Locul 3: NETWORK ONE DISTRIBUTION;
Locul 4: ELBI ELECTRIC & Lighting.