stiri
  S-a lansat noul website MPG!

12 Februarie 2015

Toate proiectele sportive si noutatile pot fi gasite pe  www.mpg.com.ro
 
Ne bucuram sa va anuntam ca am lansat o noua platforma online pentru compania Media Production Group (MPG). Website-ul www.mpg.com.ro se prezinta cu o structura atractiva, informatii despre toate proiectele noastre sportive si este usor de parcurs.
 
Odata cu lansarea noii pagini online a MPG, dorim sa transmitem tuturor iubitorilor de sport si invitatia de a descoperi si a se bucura de conceptul... Sportainment! Vorbim de o adevarata invitatie la miscare, la adoptarea unui stil de viata activ, la relaxare si distractie prin sport. Sportainmentul este un concept  larg raspandit in marketingul sportiv international si, cu siguranta, toata lumea va simti valoarea acestuia.  
 
Totodata, pe pagina oficiala a MPG veti gasi informatii complete despre activitatea si proiectele noastre, serviciile oferite de companie, ultimele noutati, membrii echipei MPG dar si cum puteti face parte din lumea noastra.
 
Va invitam sa fiti la curent cu tot ceea ce se intampla in lumea MPG, cercetand aceasta sectiune in care anuntam noutatile: http://mpg.com.ro/official-mpg-blog/. Inainte de a parasi website-ul, va rugam sa vizionati si pagina de Facebook si sa ne dati un Like. 
 
Va multumim si va uram sa va bucurati de un an plin de sport si de distractie... marca MPG!