stiri
  S-a stabilit careul Ligii 2

26 Octombrie 2018

ELBI, REGINA MARIA, NOD si SANADOR sunt in semifinale
 
Pe 25 octombrie s-au disputat sferturile Romanian Corporate Sports – Fotbal, Editia de toamna 2018, in Liga 2. Miza a crescut, astfel ca jucatorii au fost foarte prudenti, cedand uneori spectacolul in favoarea eficientei pe tabela.
 
ELBI Electric & Lighting a luptat pentru un loc in semifinale impotriva C`M`S` Cameron McKenna Nabarro Olswang LLP SCP, iar tactica a fost una castigatoare, desi replica avocatilor a fost una frumoasa si hotarata. S-a terminat 5-2 pentru ELBI, echipa ce a demonstrat ca ar fi putut face fata poate si in Liga 1.
 
SECOM si NETWORK ONE DISTRIBUTION au aratat si ele ca si meciurile de Liga 2 pot fi la fel de interesante ca cele de Liga 1, chiar daca diferenta pe tabela de marcaj poate da impresia unui dezechilibru valoric intre cele doua protagoniste. A fost 3-0 pentru NOD, echipa care avanseaza astfel in semifinala.
 
In celelalte meciuri din sferturile Ligii 2 REGINA MARIA a depasit DACRIS Impex cu 2-0, iar SANADOR a trecut de TIGRII 1&1 cu 3-0.
 
In urma acestor rezultate, in semifinalele Ligii 2, pe 1 noiembrie, ELBI Electric & Lighting va intalni REGINA MARIA, in timp ce NETWORK ONE DISTRIBUTION va primi replica SANADOR.