stiri
  Se clarifica lucrurile in B

18 Aprilie 2018

FARMEXIM, SECOM si CETELEM, favorite sa ajunga in Liga 1
 
Desi nu s-a marcat la fel de mult ca in seria A, in grupa B lucrurile par sa se clarifice inca de pe acum, dupa doar 4 etape.
Primul mare derby al grupei, meciul dintre FARMEXIM si CETELEM s-a consumat in aceasta etapa, iar spectacolul a fost la inaltime, asa cum era si de asteptat la acest nivel. 
Scorul a fost deschis de Sorin Dinca pentru CETELEM, inca din minutul 1. Nicolae Diac a restabilit insa egalitatea in minutul 14 si tot el a stabilit scorul final de 2-1 pentru FARMEXIM, in minutul 20. Din acest moment a urmat o confruntare de uzura, in care FARMEXIM a demonstrat ca poseda stiinta de a conserva rezultatul pentru cele 3 puncte vizate.
 
In celelalte confruntari din grupa, in etapa a 4-a, INTERBRANDSM&D a bifat prima victorie din aceasta editie, 2-1 cu SANADOR, iar SECOM a trecut, la limita, de CMS Cameron McKenna, scor 1-0.
 
Ca urmare a acestor rezultate pare ca se clarifica lucrurile in B, echipele FARMEXIM, SECOM si CETELEM, ocupante ale primelor 3 pozitii in grupa, erijandu-se momentan in favorite sa ajunga in Liga 1.