stiri
  Se stie careul de asi din Liga 1

18 Mai 2018

CETELEM, PEPSICO, ELBI si FARMEXIM sunt in Faza finala
 
Pe 17 mai s-a jucat si etapa a 2-a a Ligii 1, iar rezultatele au clarificat numele echipelor ce vor accede in semifinale, chiar daca ar mai fi o etapa de jucat.
 
In A CETELEM a tras din greu in meciul de joi seara, insa pana la urma a reusit sa se impuna in fata ENGIE Romania, o echipa avand meritul ca a reusit totusi sa joace obosita fiind de efortul unui meci intr-o competitie paralela, disputat cu putin timp inaintea acestuia. S-a terminat 5-2 pentru CETELEM, golurile fiind marcate de Laurentiu Balan, Marius Cristea si Sorin Dinca (3), pentru CETELEM, respectiv Daniel Florescu si Mihai Branisteanu,  pentru ENGIE Romania.
 
In grupa B ELBI Electric & Lighting a facut scor, 15-3 in compania echipei SECOM. Au marcat pentru ELBI Andrei Dima (3), Dorin Zamfir (4), Dumitru Andrei (3), Ion Mirza (3) si Nicolae Naciu (2), in timp ce pentru SECOM au inscris Alexandru Zamfir si Valentin Badea (2).
 
In urma acestor rezultate CETELEM. PEPSICO, ELBI si FARMEXIM sunt sigure de calificarea in Faza finala, fara a se sti inca de pe ce pozitie se califica fiecare, in timp ce SECOM si ENGIE Romania urmeaza sa dispute meciul de clasament pentru locul 5 in Liga 1.