stiri
  SECOM, egala CETELEM

27 Aprilie 2018

SANADOR castiga la CMS-CMCK in etapa 6, in grupa B
 
S-a jucat si in grupa B joi seara in competitia de fotbal Romanian Corporate Sports. 
 
Meciul serii a fost cel dintre CETELEM si SECOM, echipe intre care nu demult era o diferent clara de valoare. Se pare insa ca valoarea s-a nivelat in zona superioara a clasamentelor celor 2 grupe, iar partida dintre cele doua, terminata cu remiza alba, demonstreaza aceasta teorie.
 
Tot pe 26 aprilie s-a jucat in B si confruntarea dintre SANADOR si CMS Cameron McKenna. Marius Draghici a deschis recitalul SANADOR, cu doua goluri marcate in minutele 4 si 7, iar Liviu Nicula a ridicat scorul la 3-0 cu golul sau din minutul 29. Alexandru Paun a majorat scorul la 5-0 pentru SANADOR cu reusitele sale din minutele 35 si 36. 
Sorin Predescu a inscris golul de onoare al celor de la CMS Cameron McKenna, stabilind astfel si scorul final: 5-1 pentru SANADOR, echipa care a acumulat astfel 2 victorii in 5 meciuri jucate.
 
FARMEXIM si-a incheiat programul in faza grupelor cu o victorie la "masa verde" in fata ROMATSA-R.A., echipa care nu a putut alinia suficienti jucatori pentru acest meci.
 
In etapa urmatoare, ce va avea loc pe 3 mai, ROMATSA-R.A. va intalni CETELEM, INTERBRANDS M&D va evolua contra CMS Cameron McKenna, iar SANADOR va da piept cu SECOM.