stiri
  SECOM si SANADOR, in semifinale

27 Octombrie 2017

Liga 2 si-a stabilit actorii din penultimul act al competitiei
 
Data de 26 octombrie a fost una decisiva pentru stabilirea tabloului semifinalelor competitiei de fotbal, Liga 2.
 
SECOM a intalnit CMS Cameron McKenna in cel mai echilibrat meci al sferturilor Ligii 2 si totodata al serii. Niciuna din echipe nu a riscat, preferand un joc de asteptare si de surprindere a adversarului. Portarii si-au facut si ei treaba foarte bine, iar fundasii i-au sprijinit pe cat posibil. A fost suficienta insa o rupere de ritm a lui Cristian Becheru in minutul 29 pentru ca soarta partidei sa fie transata. S-a terminat 1-0 pentru SECOM, echipa ce avanseaza in semifinale, insa CMS Cameron McKenna paraseste competitia cu o evidenta crestere valorica fata de editiile anterioare.
 
In celalalt sfert de finala al ligii, SANADOR a reusit sa elimine ROMATSA-R.A., scor 2-0. Meciul a fost unul echilibrat, insa „doctorii" au reusit sa speculeze mai bine lipsurile din defensiva adversarului, Dragos Giurea fiind marcatorul ambelor goluri.
 
Ca urmare a acestor rezultate, in semifinalele Ligii 2 se vor intalni BLUE POINT cu SECOM, respectiv SANADOR cu INTERBRANDS M&D, joi – 2 noiembrie, de la orele 20.00.