stiri
  Succes pretios pentru ENGIE

19 Octombrie 2018

DACRIS si NOD au invins si ele in ultima etapa, in B  
 
Joi – 18 octombrie a avut loc ultima etapa din preliminariile Editiei de toamna 2018 ale competitiei Romanian Corporate sports – Fotbal. 
 
Cu doua meciuri restante, ENGIE Romania si-a jucat sansa de a accede in Liga 1 in etapa a 7-a, cu INTERBRANDS M&D, o echipa cu un palmares important. "Gazarii" si-au respectat insa blazonul si au facut un meci tactic foarte bun, echilibrat pe parcursul ambelor reprize. Astfel Florin Dragomir a deschis scorul in minutul 3, iar Mihai Botis a facut 2-0 pentru ENGIE in minutul 13. Dupa pauza ENGIE a reluat presiunea pe adversar, iar in minutul 28 Constantin Paraschiv a facut 3-0, iar cu 3 minute inainte de final Marian Ilioiu a facut 4-0, scor ce mentine ENGIE Romania in carti pentru un loc in Liga 1, insa rezultatele din 23 noiembrie vor fi decisive in acest sens.
 
Tot in B DACRIS Impex a dispus, cu 4-2, de Tigrii 1&1, iar NETWORK ONE DISTRIBUTION depasit C`M`S` Cameron McKenna Nabarro Olswang LLP SCP cu scorul de 2-1. 
 
Lucrurile sunt departe de a se fi clarificat in B, grupa in care marti – 23 octombrie se vor disputa 3 restante: ENGIE Romania vs. DACRIS Impex, ENGIE Romania vs. FARMEXIM si NETWORK ONE DISTRIBUTION vs. INTERBRANDS M&D.