stiri
  Titlu de campioana pentru REGINA MARIA

8 Noiembrie 2019

ELBI este finalista, iar XfactorApp incheie pe 3

Cu un format mai competitiv, care a calificat in Faza Finala doar jumatate din echipele care au luat startul la Editia de toamna 2019 a Romanian Corporate Sports – Fotbal, campionatul a generat confruntari de o inalta calitate fotbalistica, pe toata perioada sa. Pe 7 noiembrie a venit si seara finalelor, care a adus fata in fata, in meciul pentru titlul de campioana, echipele REGINA MARIA si ELBI Electric & Lighting, in timp ce pentru locul 3 s-au luptat XfactorApp si ORLANDO`S.

Finala a fost una tactica dar si fizica, pe alocuri cu scanteile inerente unui duel la un asemenea nivel. S-a impus REGINA MARIA, scor 3-1, golurile fiind marcate de Marius Chircalan (min. 30 si min. 40) si Claudiu Rotaru (min. 9) – pentru medici, respectiv Marius Stefan Raducu, pentru ELBI.

In finala mica XfactorApp a trecut de ORLANDO`S cu scorul de 6-3, astfel ca ultima pozitie de pe podium a revenit XfactorApp, insa cresterea echipei ORLANDO`S fata de ultima editie a fost una vizibila.

Clasamentul final al Editiei de primavara 2019 poate fi consultat in detaliu aici.

In afara distinctiilor clasice, organizatorii au mai oferit si premii special. Astfel, premiul pentru fair-play a revenit echipei NNDKP, premiul pentru cel mai apreciat manager a fost acordat lui Adrian Panzaru (REGINA MARIA), cel mai bun portar al editiei a fost ales Marian Panzaru (REGINA MARIA), iar in pozitia de golgheter al campionatului a terminat Marius Chircalan (REGINA MARIA), cu un total de 18 goluri marcate.

Adresam felicitari tuturor echipelor si lansam deja provocarea pentru Editia de primavara 2020!