stiri
  Total de 39 de goluri in etapa 1

5 Aprilie

Debut cu victorie pentru PEPSICO, CETELEM, REGINA MARIA si ELBI 
 
Joi – 4 aprilie, s-a consemnat debutul Editiei de Primavara 2019 a competitiei de fotbal Romanian Corporate Sports, prima etapa fiind una dinamica, ceea ce s-a materializat in multe goluri.
 
Scorul etapei, 11-1, s-a inregistrat in intalnirea dintre CETELEM si ORLANDO`S, echipa CETELEM demonstrand ca poate lua o optiune serioasa in lupta pentru titlul de campioana. Pentru CETELEM Cristian Ivascu, marcatorul a 4 dintre golurile echipei sale, a fost omul meciului, insa l-au completat foarte bine si Ionut Vlad si Mihai Dinca, marcatori a cate doua goluri, respectiv Stefanel Mitroi, Emilian Andrei Vasile si Alexandru Gabriel Marina, acestia bifand cate o reusita in poarta debutantei ORLANDO`S. Pentru ORLANDO’S a inscris capitanul Benjamin Niculae.
 
Si REGINA MARIA a facut un meci bun la debutul impotriva celor de la XfactorApp, marcand 10 goluri, 4 dintre acestea fiind reusite de Cristian Popescu, 3 de catre Ciprian Crosman, doua de catre Marius Chircalan si unul de catre Adrian Nicolescu. Pentru XfactorApp au inscris Mihai Papuc si Bogdan Gabriel Moise.
 
In celelalte doua meciuri ale serii PEPSICO a trecut de ROMATSA-RA., cu 6-2, in timp ce ELBI Electric & Lighting a invins OMNIA cu 5-2.
 
In etapa urmatoare, ce va avea loc pe 11 aprilie, ROMATSA-RA va intalni ORLANDO`S, PEPSICO va evolua contra CETELEM, XfactorApp va primi replica OMNIA, iar REGINA MARIA va da piept cu ELBI Electric & Lighting.