stiri
  Trei echipe din B se desprind de pluton

28 Septembrie 2018

Tigrii 1&1, INTERBRANDS si FARMEXIM iau avans dupa 3 etape 
 
A fost etapa 3, a Editiei de toamna 2018 a competitiei de fotbal Romanian Corporate Sports, o runda care a inceput sa clarifice tendintele  in grupa B.
Scorul etapei si in acelasi timp cel mai echilibrat meci al grupei,  s-a inregistrat in intalnirea dintre INTERBRANDS M&D si DACRIS Impex. Pentru INTERBRANDS M&D Florin Marin, a marcat de 3 ori, George Lincan a inscris de doua ori, iar Iulian Duduta a punctat o singura data. Pentru DACRIS Impex au marcat Ionut Dumitru si Stefan Iana, de cate doua ori, insa si Alin Matei, de la INTERBRANDS a contribut cu un autogol.
S-a terminat 6-5 in favoarea INTERBRANDS M&D, insa DACRIS Impex demonstreazainca o data ca poate specula slabiciunile adcersarului, oricat de puternic ar fi. 
 
Si FARMEXIM a avut un meci greu in etapa a 3-a, NETWORK ONE DISTRIBUTION punandu-i probleme serioase. De fapt Ion Dragomir a deschis scorul pentru NOD in minutul 4, iar FARMEXIM a reusit sa egaleze abia in minutul 25, prin Ionut Dumitrache. Apoi Constantin Neagu a inscris pentru 2-1 in favoarea FARMEXIM in minutul 37, iar Marian Alexe a inchis tabela la 3-1, in minutul 38.
 
In cel de-al treilea meci al grupei B, Tigrii 1&1 au dispus, cu 7-3, de ENGIE Romania.
 
In urma acestor scoruri trei echipe din B au acumulat punctaj maxim dupa aceste prime etape, respectiv Tigrii 1&1, INTERBRANDS si FARMEXIM, acestea luand un avans de 3 puncte fata de urmaritoare.